Roadtrip till Margaret river.

Goddag!

Idag har jag lite mer tid för att uppdatera om resan vi gjorde i helgen. Det blir mest bider då det alltid är roligare att kolla på det stället för att läsa massa tjabb ;)  (av lathet? : inte alls)







såhär såg våran van ut, en irländsk (han som kör) och fyra svenskar. I den andra vanen var det två tyskar och två irländare. Vår van var på väg att dö under hela resan, men som tur var så höll den enda tills vi kom hem, Paul (han som körde) smsade oss senare på söndagen och sa att den dött. hehe!















 lite sexig insmörjning av solkräm.





och efter massa sol och bad åkte vi kanot i floden som var på andra sidan stranden. De sa att det skulle finnas snälla krokodiler där, men vi såg inte en enda och passade på att bada lite. Ingen kom till skada. ;)

På kvällarna grillade vi och Jonathan (den blonda killen) hade med sig gitarr. Har hört att sannas mamma undrar över hur mycket vi dricker och att hon tycker vi är bra på det så denna helg sammanfattar vi lite fint såhär:

* 20 liter vin (5 goon's)

* ett X antal kanske 3 lock/plattor (
kalla det vad du vill) öl.

* och så kanske 8 cider på vägen dit.


hehehee.....

Lev väl där hemma nu och oroa er inte för oss, vi kan det där med att dricka. ;)


Idag ska vi äta nudlar och funderar på att ta en goon till det. Nicola (den italienska killen vi bor med) kände för att ta ett glas eller två i baren ikväll så vi tänkte. "det är dyrt, så vi köper 4 liter vin på stan istället"

Elle, du vet att jag älskar dig va? ^^,


//Therese


Kommentarer
Postat av: stella

Hahah:) ojoj akra er för alkholförgiftning! Jättefina bilder ni ser ut att ha det jätte bra:) Puss och kram

2011-01-18 @ 11:19:46
URL: http://stellaruns.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0